Wat een gerechtsdeurwaarder voor u kan betekenen

Wanneer u klanten heeft die niet (op tijd) kunnen of willen betalen, is het aan te raden om een incassobureau in te schakelen. Zij kunnen hier achteraan bellen, herinneringen en aanmaningen sturen. Wanneer dit niet voldoende is om uw geld te krijgen, kunt u een gerechtsdeurwaarder inschakelen. In Naaldwijk en omgeving kunt u uitstekend bij ons terecht voor al uw incassozaken. Onze gerechtsdeurwaarder heeft kennis van alle gerechtelijke procedures rondom invordering en executie. Deze kan dagvaardingen sturen en verweerschriften schrijven. Als dit niet voldoende is, heeft een gerechtsdeurwaarder ook de bevoegdheid om executoriale maatregelen te treffen. Dit betekent dat hij beslag mag leggen op loon, banktegoeden of inboedel.

Ruime ervaring

Onze medewerkers zitten al jarenlang in het vak. Ze weten precies hoe ze u het best van dienst kunnen zijn. De relatie met u als klant vinden we erg belangrijk. Bij ons bedrijf staat de klant altijd centraal!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.