Verschillende soorten beslaglegging

Er zijn grofweg twee verschillende soorten beslaglegging. Voor één van beide, het executoriaal beslag, is een vonnis van de rechter nodig. De ander, het conservatoir beslag, is een voorlopige beslaglegging. Dit kunt u aanvragen wanneer u vreest dat er, nadat u bij de rechter bent geweest, niets meer te halen valt. Om dit aan te vragen moet u een verzoekschrift indienen, waarna u toestemming kunt krijgen van de voorzieningenrechter van de rechtbank. Wilt u meer weten over beslaglegging in Naaldwijk? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.

Wanneer mag er beslag gelegd worden?

Als een klant zijn rekeningen niet heeft betaald, kunt u als schuldeiser de rechter vragen om toch de rekeningen te laten betalen. Door middel van beslaglegging op spullen, ook wel inboedel genoemd, of loon kan de wanbetaler gedwongen worden alsnog te betalen. Laat u tijdens deze procedure bijstaan door onze medewerkers. In Naaldwijk en omgeving kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Door onze ruime ervaring met dergelijke procedures kunnen wij u op efficiënte wijze helpen.

Wilt u meer weten over de procedure van beslaglegging? Of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.